Close

Superinvite ansatte

Under har du kontaktinformasjon til de som jobber med Superinvite til daglig. 

Ola Erik Frantzen

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsklubber, håndtering av medlems og treningsavgifter, idrettsskoler, fotball SFO, turneringer og andre aktiviteter. Han er opptatt av å finne gode og effektive løsninger for din klubb.

Kunderelasjoner

Telefon: +47 924 45 658

Epost: erik(at)superinvite.no

Dag Henrik Bratlie

Dag Henrik har jobber med digitale løsninger siden 2004, og har god forståelse for hva brukerne ønsker. Kontakt Dag Henrik dersom om du har tekniske spørsmål, ønsker en gjennomgang, eller trenger hjelp til oppsett.

Oppsett og teknisk

Telefon: +47 482 54 975

Epost: dag(at)superinvite.no

Robert Osvath

Robert har mer en 20 års erfaring fra utvikling, og er en av våre viktigste ressurser. Mye av grunnen til at våre kunder er så fornøyd, er på grunn av Robert.

Utvikling

Epost: robert(at)superinvite.no

Kontakt CupManager

Superinvite og CupManager jobber sammen og er integrert i forbindelse med turneringer og Cup`er. Gjelder det forhold direkte tilknyttet turneringer, så finner du kontaktinformasjon til de under.

Max Martinsson

Max har programmert siden barndommen og har studert kognisjon vitenskap ved universitetet. Foruten mange sideoppdrag, jobbet han som en utvikler før han fortsatte med å jobbe full tid med CupManager. Max sin favorittsport er foosball.

Daglig leder

Epost: max@cupmanager.net

Telefon: 046-525 80

Anton Spanne

Anton har en doktorgrad i nevrofysiologi, men har også studert informatikk. Han er hjernen bak vår automatiserte planleggeren og ansvarlig for utviklingsspørsmål. Når han ikke forsker eller utvikler CupManager, mater han sine griser, og bygger på huset sitt.

Utvikling

Epost: anton@cupmanager.net

Telefon: 046-525 80

Stefan Evertsson

Stefan har jobbet i IT-bransjen siden slutten av 70-tallet. Han har også jobbet i Lugi Håndball hvor han administrert Lundaspelen i 5 år. Han har gjort to “Hole in one” på samme hull.

Salg og marked

Epost: stefan@cupmanager.net

Telefon: 046-525 80

Kontakt Bonefish

Er du interessert i eller er bruker av Bonefish klubbnettside, har du deres kontaktinformasjon under.

Ove Hellevang

Marked ledes av Ove Hellevang. Ove har 18 års erfaring innen marked og salg, og har et kreativt sinn. Han trives best ute av boksen og har en unik evne til å finne muligheter på tvers av det meste. Ove har også bred erfaring innen teknologi, noe som kommer godt med i dagens digitale hverdag.

Salg og marked

Epost: ove@bonefish.no

Telefon: 21 65 48 80

Fredrik Enevold

Fredrik har over 9 års erfaring med utvikling og design. Han engasjerer seg i utfordrende roller, alt fra teknisk til grafisk for å lykkes med å lede store og små prosjekter. Han er gjennomført snill og full av humor. Fredrik trives med å lære nye ting, som er en vesentlig egenskap når en skal lykkes i en bransje som utvikler seg i rekordtempo.

Utvikling

Epost: fredrik@bonefish.no

Telefon: 21 65 48 80

Marina Erlandsen

Marina har studert media i fire år på universitetet. I tillegg til å være et stort talent innen media og web, har hun erfaring med journalistikk og videoproduksjon også. Marina er kreativ, god til å skrive og har et øye for detaljer. I sin fritid strikker hun som en grandtante, og koser med alle hunder og katter hun møter på sin vei.

Konsulent og kreativ leder

Epost: marina@bonefish.no

Telefon: 21 65 48 80

Hvor finner du oss

Her kan du besøke oss om du ønsker å ta en tur innom.