Close

Ny funksjoner i Superinvite

Nye funksjoner i Superinvite

Den siste tiden har vi ikke ligget på latsiden, men jobber på for å utvikle Superinvite til å bli enda bedre. Under finner du litt informasjon om hva vi har jobbet med.

Flervalgsalternativ på tilleggsprodukter

Det er nå mulighet for å legge til «Flervalg» under tillegsprodukter, på samme måte som du gjør på hovedproduktene. Dette kan bruke på mange områder, men vil bli mest brukt på transport relaterte produkter for FFO og Akademier.

Liste over alle utsendelser

Om du ønsker å linke til en side med oversikt over alle utsendelsene dere har som er aktive, kan man enkelt gjøre det nederst på siden under «Generell informasjon». Ønsker du å legge det rett inn i nettsiden deres, finner du en liten kode under «Innstillinger», og som du videre kan lime inn i nettsiden dere. Vi anbefaler at noen med litt kunnskap om HTML gjør denne jobben for dere.

Sorter på kommentarer i lister

Har du en ordre med spesielle forhold, og som du har lagt inn en kommentar på, kan du nå enkelt finne de igjen i påmeldingslisten. Da filtrere du på det ikonet som ser ut som en merkelapp på toppen av listen.

Varsel om nye registreringer

Ønsker du å få en varsle for hver Ordre som kommer inn på en utsendelse, kan du enkelt huke av for det under «Generell informasjon». Disse varslene vil bli sendt ut til den eposten som står som kontaktperson på utsendelsen.

Ny og bedre «glemt passord» funksjon

Tidligere sendte vi en kode man la inn, dersom man ønsket å endre passord, eller hadde glemt passord. I stedet for kode, får man nå en link man kan trykke på. Denne er kun gyldig 24 timer av sikkerhetsårsaker.


Vi håper dette faller i smak hos våre brukere, og er det spørsmål til overstående, så er det bare å kontakte oss.