Close

12000

Utsendelser

540000

Brukere

800

Superinvite kunder

800000

Transaksjoner pr. år

Hva er bra med Superinvite?

Superinvite ble startet i 2014, og har siden den gang har mer en 800 klubber og foreninger begynt å bruke Superinvite. Vi har fokus på å skape gode løsninger som sparer organisasjonen for tid og penger. Superinvite er derfor en perfekt løsning for de som ønsker en enkel, men effektiv løsning for innbetalinger.

Enkelt å bruke

Superinvite er laget av og for klubber, og er tilpasset en travel hverdag preget av frivillig arbeid. Vi er opptatt av at dere skal få inn penger, og alltid ha oppdaterte lister å følge. 

Fleksibelt

Uansett hva du skal arrangere eller om det gjelder treningsavgifter, kan du benytte Superinvite. Løsningen er fleksibel, og du velger blant mange funksjoner som gjør hverdagen deres enklere. Så langt har vi over 10 000 forskjellige utsendelser gjennom Superinvite.

Enkelt for regnskap

Vi vet at regnskap er både tidkrevende og kostbart. Superinvite har derfor ferdige månedsrapporter som kan sendes som et billag til regnskap. Der vil alle bevegelser som har skjedd på kontoen deres være presntert.

Send ut invitasjoner

Superinvite har en egen funksjon for å kommunisere med deltakere eller medlemmer i organisasjonen. Send ut epost til definerte grupper du selv bestemmer. Superinvite har også støtte for å sende ut beskjeder til definerte grupper du velger selv, slik at du slipper alle unødvendige mellomledd i prosessen.

Påminnelser

Det er ingen login (Brukernavn og passord) for å betale gjennom Superinvite. I stedet har vi utviklet en moderne funksjon for hvordan vi allikevel kan spore hvem som betaler og ikke. Terskelen er derfor lav for å betale gjennom Superinvite. Vi sender automatisk ut en påminnelse til de som ikke har betalt, og vasker listene for dere.

Oppgjør i sanntid

Alle data, inklusive penger fungerer i sanntid, og du har alltid oversikt over hvem som har betalt og ikke betalt. Ta ut skreddersydde rapporter som du sender feks til en lagleder for innbetaling av treningsavgifter, og ha kontroll i sanntid på banen. Superinvite gir kunden enkel oversikt uansett hvor man befinner seg.

Automatisk rabatt

Trenger du søskenrabatt, maks pris pr handlekurv, eller rabatt basert på antall produkter valgt? Superinvite løser alt sammen for deg. Du kan også sende ut rabattkoder til utvalgte grupper. Alt skjer automatisk, uten at du trenger å bruke tid på oppfølging og spørsmål.

Ingen login for brukere

Grunne til at Superinvite er så populært, er at vi har en lav-terskel løsning, der alle kan klare å betale. Vi har forståelse av at dere som organisasjon først og fremst trenger å få inn beløp, og ha oppdaterte lister. Superinvite klarer dette på en helt unik måte, samtidig som du har kontroll.

Klar på 5 minutter

Vi jobber alltid for at du ikke skal bruke tid på unødvendige oppgaver. Oppsett av Superinvite er derfor gjort på noen få minutter. Vi har et bredt utvalg av maler, som også gjør oppsett av utsendelser svært enkelt. Prøv oss i dag, så kan du vurdere selv – det er ingen kostnad eller risiko.

Alt klart på noen få minutter

Det tar kun noen få minutter å sette opp en full løsning med Superinvite. Det er helt gratis å sette opp, og det er ingen bindingstid eller annen risiko. Vi har enda til gode å miste gode kunder på vår plattform, og vi vil gjøre alt vi kan for å at du skal bli fornøyd.


Prøv Superinvite i dag